Coeur naturiste

Naturisme – Ecologie – Actu des calanques + Divers

https://decidim.barcelona/proposals/no-volem-platges-guetos-per-discriminar-ningu-per-rao-de-sexe-raca-o-conviccio-com-passa-amb-la-nudista-de-la-mar-bella

No volem platges (guetos) per discriminar ningú per raó de sexe, raça o convicció, com passa amb la « nudista » de la Mar Bella.

S’està estudiant la viabilitat d’aquesta proposta i la possible inclusió al Pla Municipal 2016-2019. Al llarg de les pròximes setmanes aquesta proposta rebrà una resposta de l’Ajuntament de Barcelona. Recorda que pots participar en els debats d’avaluació del procés participatiu del Pla Municipal.

N • nudactivitat • BCN-2016-04-10344 • 09/04/2016 •  Sense comentaris • 

L’associació ADDAN proposa que desaparegui la platja « nudista », perquè és una discriminació que prohibeix de mantenir la nuesa a la resta del litoral. La nuesa és l’estat natural de les persones, ni una acció ni una conducta. Allò que realment és un acte o una conducta és cobrir el cos. Com a Mataró volem totes les platges realment lliures.

« Nous ne voulons pas des plages ghettos par discrimination contre quiconque en raison de son sexe, de  sa race ou de ses croyancesL’association ADDAN propose que disparaisse la plage « nudista » parce que c’est une discrimination qui interdit de maintenir la nudité sur le reste de la côte. La nudité est l’état naturel de la population, et non pas une action ou un comportement. Alors que c’est vraiment un acte ou uncomportement de couvrir son corps. Comme à Mataro, nous voulons toutes les plages vraiment libres. »


  100_9474-w 100_9477-w 100_9497-w 100_9499-w

mai 31st, 2016

Posted In: La loi et le naturisme, Naturisme, Naturisme en liberté, Nudité urbaine, Société

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

css.php